× OPHØRSUDSALG - SPAR 50% PÅ ALT!

24Bottles drikkeflasker - CO2 neutrale stålflasker

24Bottles er startet i 2013 af to miljøbevidste italienere. Deres mission er at mindske brugen af engangsplast og skabe produkter, som er både mere miljøvenlige, men også sundere for os mennesker da de er 100% BPA fri, phthalate fri og toksin fri. 24Bottles har et bredt udvalg af højkvalitets drikkeflasker fri for og madkasser til både børn og voksne. Deres produkter kommer i et væld af farver og mønstre og er både termoflasker og almindelige drikkeflasker. 24Bottles er kendetegnet ved deres stilfulde udseende, men også fordi deres produkter er fremstillet med fokus på både vores og vores jordklodes sundhed. Deres flasker er lavet af rustfrit stål, som er bedre for miljøet og holdbart, så de kan bruges igen og igen.  Så hvis du ønsker at vise stil og samtidig tage ansvar for miljøet, er 24Bottles det perfekte valg. Tag et kig på deres flotte designs og find den der passer bedst til dig.

Fysisk butik i København

Fri Fragt over 699 kr.

100% økologisk og fairtrade

14 dages returret
24Bottles er et miljøvenligt brand, som leverer miljøvenlige termokrus, termoflasker og drikkeflasker. Det italienske brand har for øje at minimere klodens CO2 forurening. Det vil de gøre ved at gøre engangs plastikflasker unødvendige. 24Bottles har selv formået at blive CO2 neutrale. Det gør de ved at plante træer, der modsvarer mængden af CO2 som brandet udleder ved produktion og distribution.

Miljøvenlige drikkedunke


Find de flotte miljøvenlige drikkeflasker og drikkedunke fra 24Bottles hos Be A Wear. Vis verden at du er med til at gøre en forskel ved at fjerne dit behov for plastflasker, og gå den miljørigtige vej med 24Bottles.

Designer drikkedunke, som er miljøbevidste


Drikkedunke, termokrus, termoflasker i trendy designs fra 24Bottles er miljøbevidste drikkeflasker, som kan benyttes frem for plastflasker så du kan drikke med god samvittighed. Ved at anvende en 24Bottles flaske i stedet for en plastflaske er du med til at spare verden for 80 g CO2, hver gang du fylder flasken frem for at købe en ny plastflaske.  


Drikkeflasker fra 24Bottles - Urban Bottle


Ønsker du ikke at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet, men stadig vil gøre dit for at gøre verden grønnere? Urban Bottle er det rigtige valg af drikkeflaske så. Du får en BPA-fri drikkeflaske, som består af rustfri stål og er en letvægts flaske, som kan fås i mange designs.

Hvad betyder BPA-fri?:


Bisphenol A er et stof, som skader menneskers fertilitet og er hormonforstyrrende. Derfor har 24Bottles sørget for at holde deres drikkeflasker frie for dette stof.


6 gode grunde til at vælge en 24Bottles drikkedunk:


Drikkeflasken er 100% CO2 neutral. Ved at anvende denne flaske, og fylder den med eksempelvis vand i stedet for at købe en plastflaske med vand, sparer du verden for 80 g CO2 hver gang.

 • Flasken er 100% fri for skadelige stoffer som f.eks. BPA, toksiner og phthalater. • Smags rester fra tidligere drikke sidder ikke fast i flasken. • Låg med "One Twist To Open"-funktion. • Åbningen på flasken er bred, hvilket betyder at det er nemt at rengøre flasken, samt fylde isterninger i. • Flasken må anvendes til fly-boarding.Miljøvenlige termoflasker


Ikke alene producerer 24Bottles fantastiske drikkeflasker, men også termoflasker i samme høje kvalitet og flotte designs. Termoflaskerne gør det nemt at have dine drikkevarer med på farten uden at skulle være nervøs for at spilde takket være deres “One Twist Open”-låg. Termoflasken kaldes Clima Bottle og er ligesom drikkeflaskerne 100% CO2-neutrale. Med termoflasken er det muligt at holde varme drikke varme i helt op til 12 timer, og kolde drikke forbliver kolde i op til hele 24 timer.

Denne termoflaske er, ligesom drikkeflasken, også helt BPA-fri og i rustfri stål, mens at flasken ikke vejer meget. Der findes et bredt udvalg af trendy designs og farver, hvilket betyder at der uden tvivl er en flaske, som passer til din smag og stil.

6 gode grunde til at vælge en 24Bottles termoflaske: • Termoflasken er 100% CO2-neutral og det betyder at, hvis du anvender din 24Bottles termoflaske fremfor en plastflaske, vil du være med til at bespare kloden for 80 g CO2, hver gang at du påfylder termoflasken. • Termoflaskerne fra 24Bottles er 100% BPA-fri, samt fri for toksiner og phthalater, så du kan undgå unødvendige stoffer, der kan skade din sundhed. • Du undgår at kunne smage resterne fra din tidligere drik. • "One Twist To Open"-låg for at gøre den ekstra praktisk på farten. • Åbningen på flasken er bred så du nemmere kan påfylde isterninger eller rengøre flasken. • Flasken er godkendt til fly-onboarding.Går du op i kvalitet og miljø, men hvor design ikke er noget man er gået på kompromis med? Så er 24Bottles flaskerne uden tvivl det perfekte match for dig. Du får flasker, hvor produktionen har afgivet det mindste CO2-aftryk muligt. Hver eneste flaske består af rustfri stål, som ikke lader smag fra tidligere drikke sidde i flasken. Det gør det nemt at skifte mellem forskellige drikke som f.eks. sodavand, kaffe, te og vand.

Vær med til at gøre verden grønnere ved at købe 24Bottles - du støtter verdenens grønne profil hver dag med denne drikkeflaske.