Organic Basics

Organic Basics er et dansk brand, som designer bæredygtige basics i høj kvalitet. De arbejder kun med betroet certificeret fabrikker, som de besøger flere gange årligt, for at bibeholde den sammenhørige vision. Deres fabrikker befinder sig alle i Europa og har et fair og trygt arbejdsmiljø for arbejderne.

Organic Basics er et utrolig passioneret og visionært brand, der går meget op i gennemsigtighed. De laver blandt andet Impact Reports, der dykker ned i deres miljøpåvirkning og hvad de vil stræbe efter i fremtiden. De er meget opmærksomme på, at modeindustrien er en stor sviner, så derfor sætter de den bæredygtige tankegang i forsædet. De har et team der forsker i bæredygtighed, som konstant sørger for at deres produktion og slutprodukter kan leve op til de høje krav. De er opmærksomme på, at ingen er perfekte og de vil kontinuerligt arbejde for, at reducere deres miljøaftryk.

"When we say sustainability is our core mission we don’t mean that sustainability is nice to have - we mean that it’s the only way we act."

Viser alle 8 resultater