Superstainable

Superstainable er et bæredygtigt tøjmærke, som fokuserer på gennemsigtighed og certificerede produkter i god kvalitet. De blev grundlagt i efteråret 2016 med det formål, at skabe det mest bæredygtige og kompromisløse tøj, samtidig med at miljøpåvirkningen minimeres.
De er dedikeret til at følge FN's bæredygtighedsmål og de inkorporerer dem igennem hele deres organisation og forsyningskæde. En af måderne er ved at samarbejde med forskellige certificeringsorganisationer, såsom GOTS, OCS eller GRS. De sikrer, at deres produktion lever op til alle de strenge krav og regler for brug af bæredygtig produktions metoder. Samtidig følger de også alle ressourcevalg, forarbejdning, produktion og salg. De bruger den eksterne organisation af Textile Exchange og der er mange underorganisationer, der overvåger og kontrollerer, at hele deres forsyningskæde lever op til de strenge standarder.

Så med Superstainable går du altså ikke galt i byen. Udover tøj laver de også bæredygtige tasker, kasketter og regnjakker.

Viser alle 9 resultater