× SPAR 10% EKSTRA på ordre over 500 kr. Brug koden SPRING10

DEDICATED

Dedicated er et svensk livsstilsbrand hvis mål er, at tilbyde et bedre alternativ til den traditionelle tøjindustri. Deres fabrikker er både GOTS og Fairtrade certificeret. Dedicated kombinerer grafisk design med en passion for musik, populærkultur og fotografi. De samarbejder med forskellige kunstnere og fotografer fra hele verden og har derfor de mest unikke og fede prints. De producerer i forskellige materialer udvalgt med omtanke, såsom Tencel, økologisk bomuld og genanvendt PET. Kombinationen af cool statement t-shirts, smukke prints, gør at du vil skille dig ud, når du bærer deres tøj. Det er vigtigt for dem, at lave modetøj der holder lige så meget af arbejderne, som de holder af deres kunder.

"Support your local planet!"

Fysisk butik i København

Fri Fragt over 699 kr.

100% økologisk og fairtrade

14 dages returret

Mode for miljøet & til tiden - Dedicated tøj


Brandet Dedicated leverer tøj, der simpelthen er uimodståeligt for de fleste. Ikke alene får du moderne tøj, men samtidig rammer du det punkt, som for mange danskere er et af deres kerneværdier; naturen, mennesker og miljø. Dedicated tøj stormer fremad i popularitet da det rammer tidsånden og er et brand, som leger med stil, selvironi og look.

Dedicated har eksisteret siden 2006 med ideen om at levere miljøvenligt tøj, som er produceret med udgangspunkt i respekt for klimaet og planeten. I sin tid var markedet ikke præget af passe på jordens ressourcer og havde heller ikke fokus på miljøet, men selv den dag i dag mener Dedicated at branchen stadig er stærkt påvirket af ikke-miljøvenlige løsninger, og at der skal en del arbejde til for at man kan kalde sig bæredytig.

For at give dig det mest miljøvenlige tøj, opfylder Dedicated kravene for at opnå en GOTS-certificering (Global Organic Textile Standard). Hertil anvendes der også kun genanvendt polyester, samt oprigtig naturlige fibre til tøjproduktionen. Derudover produceres der kun med fairtrade-certificeret bomuld for at sikre at arbejdsforholdene for bomuldens produktion er sket under ansvarlige forhold. Mottoet er derfor “Support Your Local Planet”.

Afspejl din bevidsthed om miljøet med dit tøj


Hovedessensen af Dedicated tøj består af at man både kan være miljøvenlig og moderigtig, hvor tøjet er skønt at have på samtidig. Ved Be A Wear finder du et stort udvalg af bl.a. t-shirts, hoodies, frakker, sweatshirts, skjorter, jakker, veste, bukser, huer, beanies, tørklæder, samt accessories. Vi har det hele fra det miljøvenlige brand Dedicated.

Vælger du dedicated tøj får du en lækker kvalitet, hvor materialerne er af den højeste kvalitet, mens at du får smarte designs og festlige prints af diverse motiver. Motiverne er alt fra citater om at passe på planeten, samt fugle eller tegneseriefigurer.

Hvert enkelt produkt er som udgangspunkt produceret med så mange økologiske materialer, der kan lade sig gøre. Derudover er der også fokus på at mindske forbruget af ressourcer som f.eks. vand. Udover miljøet, så sørger Dedicated altid for at deres medarbejdere har de rette arbejdsvilkår, hvilket de sikrer gennem en fair løn og at arbejdet foregår under forsvarlige forhold.

Det mest miljøvenlige tøj fra Dedicated


Be A Wear er stolte leverandører af det svenske brand, hvor du får både stærke holdninger og lækkert tøj. Gennemgår du listen af diverse certificeringer, samt samarbejdspartnere for Dedicated tøj, vil du hurtigt opdage at listen er meget lang. De gør virkelig deres arbejde for at nå hele vejen rundt, fordi de ønsker at være en ordentlig og anstændig virksomhed. Motiverne som er på Dedicated tøjs produkter er typisk dyr, jorden eller planter/træer. Grunden til at netop disse motiver udvælges, er for at fremhæve virksomhedens tankegang om ikke, at vil skade forskellige levende væsener. Dette gælder også dyr. Derfor samarbejder Dedicated også med organisationen PETA, der aktivt arbejder med at gør behandlingen af alle dyr mere etisk korrekt.

Vælger du at købe Dedicated tøj hos Be A Wear kan du altså shoppe med ren og god samvittighed. Vi har et stort og spændende udvalg af brandet, og du kan uden tvivl finde noget, som passer til dig og din stil. Du finder både casual wear som f.eks. t-shirts eller en lun sweatshirt til de koldere tidere, ja du kan endda finde et par lækre og elegante bukser.