× OPHØRSUDSALG - SPAR 50% PÅ ALT!

Fysisk butik i København

Fri Fragt over 699 kr.

100% økologisk og fairtrade

14 dages returret
Det danske brand Kintobe startede i 2019 og laver lækre tasker, som er perfekt til livet på farten. Designet af deres tasker tager udgangspunkt i en bedre og venligere verden, med mere åbenhed og menneskelige forbindelser. Hertil er Kintobe tasker de førende indenfor brugen af bl.a. genanvendte og naturvenlige materialer. Taskerne er ligeledes vandafvisende og særdeles funktionelle, mens at de stadig er perfekt til en mere cool og urban stil.

Miljøvenlighed og first movers - så kender man Kintobe


Troen på mijløvenlighed er et kerneelement for Kintobe og mener at dette er vejen fremad. Siden begyndelsen i 2019 har Kintobe produceret produkter, som er miljøvenlige og ikke skader vores planet. Derfor er Kintobe heller ikke bange for at være first movers og dermed sætte standarden for, hvor miljøvenlige tasker kan og skal være. For at kunne sætte standarden anvendes der kun certificerede, genanvendte materialer i størstedelen af produkterne, som selvfølgelig produceres på ansvarlige og godkendte fabrikker.

“Carry Kindness” med tasker fra Kintobe


Kintobe siger “Carry Kindness” og med det motto forsøger de at sprede budskabet til deres kunder om, at når de bevæger sig ud af døren, så går de ud med venlighed og et åbent sind. Derfor finder man også i alle Kintobe tasker en lille besked, som handler om venlighed, som kan være med til at sætte den gode intention for den nye dag på farten. En del af Kintobes DNA arbejder specifikt på at anvende en ny designer til hver kollektion netop for at hylde diversitet, fordi det er med til at gøre os stærkere som mennesker. Derfor vil du altid finde nye ideer og åbne fortolkninger af, hvordan man kan “carry kindness” ud i verden.

Tasker til det daglige byliv


Her får du i sandheden et brand, der skaber tasker som passer perfekt til hverdagen i byen. Alle taskerne fra Kintobe er som sagt vandafvisende og særdeles funktionelle. De kan anvendes til diverse sammenhænge, hvad end om det er til arbejdet, skolen eller byturen. Taskernes stil er inspireret af den mere urbane livsstil på farten, hvor ens taske er ens kompagnon lige fra tidlig morgen til den sene aften.

Miljøvenligheden bag Kintobe


Kintobe er født miljøvenlige og de er bl.a. de førende indenfor brugen af genanvendte og naturvenlige materialer. Derfor arbejder Kintobe fokuseret med at anvende genanvendt nylon, genanvendt alger, genanvendt polyester og genanvendt plast. Det betyder at du får en mere miljøvenlig kollektion for hver gang at der opstår en ny kollektion. Det skal være med til at afspejle deres radikalt transparente forhold til en miljøvenlig produktion. På hvert produkt kan du læse på et lille hang-tag om, hvilke delelementer produktet er lavet af.

Årligt udgiver Kintobe også deres sustainability rapport, som redegør for, hvorledes de fortsætter i den rigtige retning af miljøvenlighed og deres satte mål. Du finder deres sustainability rapport her.

Ikke alene arbejder Kintobe med at passe på Jorden, men ifølge virksomheden handler miljøvenlighed om meget mere end blot miljøet. For Kintobe er der endnu mere dybde i, hvordan man bedst anvender naturens ressourcer og det skal forstås således at det også handler om, hvordan vi behandler vores medmennesker. Brandet mener at hvis man ikke er i stand til at leve sammen som mennesker, ja så er menneskets fremtid på Jorden dyster. Derfor lægger de også op til at de positive forandringer, som skal til, skal starte hos du og jeg. Det er ikke nok blot at vente og håbe på at andre løser problemerne for os.

Sådan er brandet med til at passe på Jorden


Brandet Kintobe stræber altid efter at finde mere miljøvenlige alternativer til de materialer, som anvendes til produktionen. Ambitionen for virksomheden er at blive verdens mest miljøvenlige taskebrand. Derfor presser de sig selv til nye højder for hver eneste produktion og design af tasker. Imens at virksomheden stræber efter minimere omkostningerne til jordens ressourcer og finde alternativer til materialer, arbejder de også fokuseret på andre aspekter som f.eks. forpligtelsen over for nutidens mennesker, men også kommende generationer.

Vejen fra produktion til et produkt


Et af målene fra Kintobe er at de i fremtiden skal blive 100% miljøvenlige. Måden hvorpå at de opnår målet er gennem designprocessen, hvor der kombineres funktionalitet og design på bedste vis. Taskerne er GRS-certificeret (Global Recycled Standard), som er med til at sikre det sociale og miljømæssige ansvar i praksis, og i forhold til brugen af kemikalier.

For at opnå dette certifikat kræver det at man lever op til 3 kriterier:
Kræver det højeste niveau af forbrugersikkerhed
Påvirkningen af mennesker og miljø skal være mindst muligt
Ansvarligt forbrug af ressourcer

Be A Wear er din forhandler af Kintobe tasker


Vi hos Be A Wear er utroligt stolte af det udvalg vi har af skønne Kintobe tasker. Derfor finder du også altid et stort udvalg af forskellige farver og designs af miljøvenlige tasker fra Kintobe. Bestil dit favorit produkt her og få fri fragt når du bestiller for over 999,-