× OPHØRSUDSALG - SPAR 50% PÅ ALT!

Knowledge Cotton Apparel

Knowledge Cotton Apparel, et dansk brand med en lang historie og et endnu længere navn. KCA er et innovativt brand, som laver maskuline designs og har en fantastisk pasform. De producerer moderigtige, men stadig tidsløse designs, som du kan bruge igen og igen.

Fysisk butik i København

Fri Fragt over 699 kr.

100% økologisk og fairtrade

14 dages returret
Knowledge Cotton Apparel er en familie virksomhed bygget på mere end 40 års erfaring inden for design, innovation og ansvarlig produktion. Med en passion for design, kvalitet og miljøet kan du ikke gå galt med et stykke tøj fra det her mærke. Deres seneste mål er at arbejde med CO2 neutrale fabrikker, som får alt deres strøm fra fornybar energi, således at KCA kan blive 100 % CO2 neutral i 2025.

KCA bruger forskellige fabrikker med blandt andet følgende certificeringer: GOTS, OCS og GRS, alt afhængig af hvad og hvor en vare er blevet produceret. Klik på det enkelte produkt og du ser hvilken certificering de har under produktbilledet.
KCA får produceret deres bluser og boxershorts i Indien, deres genanvendte materialer i Kina og resten er produceret i Tyrkiet.

Gain Knowledge. Take Action. Earn Respect!

Historien bag det miljøvenlige brand Knowledge Cotton Apparel


Det danske familieejet brand, Knowledge Cotton Apparel fra Herning, producerer det lækreste miljøvenlige modetøj til herrer, damer og børn. På trods af at Knowledge Cotton Apparel først blev lanceret i løbet af 2008 af CEO Mads Mørup, så har virksomheden faktisk mere end hele 40 års erfaring med at producere kvalitetstøj, hvor værdier som f.eks. design, omtanke for miljøet og innovation er i højsædet.

Knowledge Cotton Apparel har været på forkant i forhold til nutidens miljøbevidsthed og har arbejdet med emnet siden 1969, hvor deres filosofi altid har været fokuseret på respekten for mennesker og planeten. Der arbejdes målrettet med at mindske påvirkningen af miljøet vha. Knowledge Cotton Apparels CSR politik. Udover at det danske brand Knowledge Cotton Apparel arbejder på at optimere deres interne processer og forretning, så ønsker de også at påvirke modeindustrien som helhed i den forstand, at de ønsker at hele modeindustrien skal blive mere bæredytig.

Fokus på at minimere brugen af menneskelige og naturlige ressourcer


For at Knowledge Cotton Apparel kan leve op til deres egen CSR politik arbejder de konstant på at minimere brugen af både menneskelige-, samt naturlige ressourcer. Dette prioriteres både i forhold til tekstiler, materialer og selveste produktionen i forhold til modetøj og diverse accessories.

Brandet er kendt for sit logo med en ugle, som er med til at forstærke modebrandets tilgang til at skabe miljøvenligt tøj uden at gå på kompromis med at spare på jordens ressourcer. Dette gælder for alle kategorier som de arbejder med, hvad end om du vælger skjorter, jakker, trøjer, bukser, undertøj, t-shirts eller accessories.

Knowledge Cotton Apparel er meget succesfulde, hvilket betyder at de har vundet adskillige priser både i Danmark, men også i udlandet. Ligeledes har det danske modebrand åbnet deres helt egne butikker i udlandet. Knowledge Cotton Apparel forhandles samtidig også hos deres udvalgte forhandlere.

Få fingrene i det ansvarlige tøj fra Knowledge Cotton Apparel


Er du miljøbevidst? Brænder du for en grønnere jord? Så vælg tøj og accessories fra Knowledge Cotton Apparel, som giver dig det lækreste modetøj til kvinder, mænd og børn - du bliver ikke skuffet!

Her finder du herretøj, som gælder alt fra t-shirts til skjorter, strik, sweatshirts, poloer, frakker og jakker til bukser, shorts og undertøj, samt masser af skønne items og outfits til fest og hverdag. Ligesom hos herrerne finder du fantastisk dametøj og her får du både t-shirts, toppe, kjoler, strik, sweatshirts, nederdele, bukser, samt alt i huer og halstørklæder i flere forskellige størrelser.

Knowledge Cotton Apparel har et stort udvalg af klassiske kollektioner, som er ansvarligt produceret til kvinder, mænd og børn, men udover de klassiske kollektioner har de også kollektioner, der følger med tidens trends og tendenser fra modeverdenen. Det danske brand er også særdeles innovative når det gælder valget af tekstiler, print, mønstre, designs og materialer. Vælger du at købe tøj fra Knowledge Cotton Apparel kan du være sikker på være moderigtig i komfortable styles imens at du er med til at tage ansvar for verdens miljø og natur.

Nøje udvalgte miljøvenlige materialer


Ved at købe tøj fra Knowledge Cotton Apparel har du muligheden for at mix og match mellem flere forskellige arter af miljøvenlige materialer, der gør at du nemt kan finde de miljøvenlige materialer, som lever op til de behov og ønsker du har.

Materialerne i de mange forskellige kollektioner består alle sammen af materialer og tekstiler, som enten er økologisk bomuld med GOTS certificering eller f.eks. genvandt polyester fra plastikflasker. Dette er blot et eksempel på noget af det miljøvenlighed du kan forvente ved at købe det danske modebrand. Som tidligere nævnt har Knowledge Cotton Apparel mere end hele 40 års erfaring med produktion af tøj med miljø og naturen i fokus. Du får muligheden for at vælge moderigtigt tøj, hvor produktionsprocessen er fokuseret på at spare nøje på jordens ressourcer. På den måde er du sikret at tøjet ikke indeholder nogen former for skadelige kemikalier eller giftige sprøjtemidler. Dermed er du også med til at passe på verdenen for både mennesker og natur.

Uanset om du vælger Knowledge Cotton Apparel for at klæde dig i blød og komfortabel økologisk bomuld, som er skånsom for din hud og krop.

Hvad end om dit behov er miljø, hvor beskyttelse af naturens ressourcer er i fokus, eller tøj som er blødt og komfortabelt, så er Knowledge Cotton Apparel det rette brand til dig. Her finder du et stort udvalg af miljøvenligt og komfortabelt moderigtigt tøj, der passer til enhver lejlighed. Gå på opdagelse i vores store sortiment af lækre styles fra Knowledge Cotton Apparel og find de mijløvenlige stykker tøj, som passer til netop din stil.

Trendy, komfortabelt & moderigtigt tøj fra Knowledge Cotton Apparel


Kvinde eller mand det er lige meget når du shopper modetøj fra Knowledge Cotton Apparel. Her finder du nemlig et kæmpe sortiment af innovativ dansk fashion til de afslappede dage, der giver dig maksimal komfort uden at gå på kompromis med at være trendy.

Er du på udkig efter traditionelle og klassiske tøjkollektioner? Eller måske nyskabende styles og smart items? Hos Knowledge Cotton Apparel kan du finde det som passer præcist til din livsstil i den farve, det print eller det mønster du søger. Derudover får du selvfølgelig også den størrelse som passer til dig.

De bedste casual styles


Bliv inspireret af de lækre casual styles, hvor du bl.a. kan finde den fede t-shirt med Knowledge Cotton Apparels velkendte logo, nemlig den ikoniske ugle. Til de varmere dage kan du snildt kombinere den med et par af de skønne og komfortable shorts til mænd. Måske ønsker du et sofistikeret look, det er heller intet problem når du køber tøj fra Knowledge Cotton Apparel, fordi her finder du også de mest komfortable skjorter og stilrene bukser til herrer i flere forskellige farver og størrelser.

Det er selvfølgelig ikke kun herretøj som vi tilbyder. Til damerne har vi smukke kjoler, samt bukser, der nemt kan matches med en yndig top eller vest.

Der er mange muligheder når du først lader dig inspireres af kollektionerne fra Knowledge Cotton Apparel. Lige meget hvilken kollektion du vælger fra det danske modebrand, så passer de perfekt til en ansvarlig livsstil.

Find dine mijløvenlige styles på Beawear.dk


Hos Beawear.dk har vi et kæmpe sortiment af Knowledge Cotton Apparel til skarpe priser for både mænd og kvinder. Lige meget om du søger efter miljøvenligt modetøj med certificeret økologisk bomuld eller genanvendt polyester, så har vi hos Be A Wear det perfekte udvalg til dig, der fører en ansvarlig og miljøbevidst livsstil. Lad dig inspirere af vores udvalg af herretøj og dametøj.

Vi har et stort udvalg af bl.a. bukser, veste, skjorter, t-shirts, jakker, frakker, striktrøjer, sweatshirts, shorts, sokker, undertøj, halstørklæder, huer, strømpebukser, jeans, tasker og meget mere endnu! Produkterne kommer i flere forskellige størrelser, farver, design og pasforme.

Hvad end om du mangler klassiske og traditionelle styles, eller mere casual og komfortabelt modetøj fra danske Knowledge Cotton Apparel, så har vi altid et stort udvalg af de innovative kollektioner lige her på Beawear.dk. Kollektionerne fra Knowledge Cotton Apparel er perfekte til årets sæsoner, samt fester, afslapning og hverdagen.

Dyk ned i vores kæmpe udvalg af miljørigtigt dame- og herretøj. Vi har alle de bedste brands fra Danmark, Skandinavien og det internationale marked, som også arbejder med naturens ressourcer og miljø. Du får kun premium brands her. Derudover får du en hurtig levering, hvor vi altid bestræber os på at levere din ordre indenfor 1 - 2 arbejdsdage. Hertil har du selvfølgelig 30 dages fuld returret når du handler hos Be A Wear. Køber du for over 999,- får du endda fri fragt på din ordre.

Shop løs på skandinaviens mest skånsomme udvalg med brands, der har fokus på økologi og fairtrade.