-

Knowledge Cotton Apparel

Knowledge Cotton Apparel, et dansk brand med en lang historie og et endnu længere navn. KCA er et innovativt brand, som laver maskuline designs og har en fantastisk pasform. De producerer moderigtige, men stadig tidsløse designs, som du kan bruge igen og igen. Knowledge Cotton Apparel er en familie virksomhed bygget på næsten 50 års erfaring inden for design, innovation og ansvarlig produktion. Med en passion for design, kvalitet og miljøet kan du ikke gå galt med et stykke tøj fra det her mærke. Deres seneste mål er at arbejde med CO2 neutrale fabrikker, som får alt deres strøm fra fornybar energi, således at KCA kan blive 100 % CO2 neutral i 2025.

KCA bruger forskellige fabrikker med blandt andet følgende certificeringer: GOTS, OCS og GRS, alt afhængig af hvad og hvor en vare er blevet produceret. Klik på det enkelte produkt og du ser hvilken certificering de har under produktbilledet.
KCA får produceret deres bluser og boxershorts i Indien, deres genanvendte materialer i Kina og resten er produceret i Tyrkiet.

Gain Knowledge. Take Action. Earn Respect!

Fysisk butik i
København N

Levering fra 39 kr.
Click & Collect 0 kr.

Produkter med samvittighed
Økologiske & fairtrade

14 dages fuld returret