Levering

Levering i Danmark

Levering med GLS og Postnord koster fra 39 kr. køber du for over 800 kr. er der fri levering i Danmark med levering til GLS pakkeshop eller Postnord udleveringssted. Bor du i udlandet skal du regne med længere leveringstid, og bestille fra vores engelske side beAwear.eu

Levering til Island, Færøerne og Grønland

Levering til Island fra 180,-
Levering til Færøerne fra 180,-
Levering til Grønland fra 280,-

 

Leveringstid

Alle ordrer bliver afsendt indenfor 1-3 hverdage, og der går derfor mellem 2-4 hverdage før du har din pakke.

Din pakke kan blive forsinket, hvis der er forsinkelser hos en af vores leverings partnere. Du kan bruge trackingnummeret, som du modtager i din email, så snart vi har afsendt din pakke. På den måde kan du altid følge med i, hvor din pakke er henne. Du har også mulighed for at komme og afhente din pakke direkte fra vores fysiske butik på Nørrebrogade 5 i København.

Husk at tjekke hvorvidt indholdet af din pakke passer! Skulle der være fejl eller en vare, som er i stykker skal dette straks meddeles til os på email via info@beawear.dk, så finder vi hurtigt en løsning. Husk at skrive dit ordrenummer.

Er pakken beskadiget ved levering skal du straks informere dit valgte leveringsfirma, da vi ikke dækker en eventuel beskadigelse under transport. Er du i tvivl om noget, så skriv endelig til os, så hjælper vi ved uforudsete problemer.

Del denne side: