× OPHØRSUDSALG - SPAR 50% PÅ ALT!

Opbygningen af butikken

Be A wear er en konceptbutik med nogle af de tøjmærker som har de største miljøcertificeringer som verden kender til.

Forsøget på ikke at gå på kompromis med kvalitet, certificeringer og ordentlige arbejdsforhold blev startskuddet til Be A Wear. Efter månedslange renovationer af lokaler, der engang lagde hus til en gammel bar, åbnede vi endelig i juli 2017. Lidt under et år efter åbnede vi en underetage som hurtigt blev fyldt med flere lækre økologiske produkter.

Butikken er bygget med samme omtanke for miljøet, som de produkter vi sælger. For at nævne et par ting er det mørke gulv er 100% bambus, lamperne er af genanvendt glas og malingen på væggen er 100% fri for skadelige kemikalier.

Vores fysiske butik i København er mere end blot endnu en butik i bybillet. I butikken har vi hele vejen igennem udvalgt brands som har et stort fokus på fairtraide, økologi og klima. 

Produkterne

Be A wear er en konceptbutik med nogle af de mest miljøcertificeret og økologiske tøjmærker som verden kender til.

Vi har nu over 20 brands/firmaer som vi køber ind fra, hvilket strækker sig lige fra hårelastikker af økologisk bomuld til jakker lavet af plastikflasker.

Vi kunne simpelthen ikke lade være med at grave endnu dybere i tøj  med miljøcertificeringer , så vi besluttede os for at dedikere en sektion i butikken til fantastiske hverdags produkter. Blandt andet sæbebarer, drikkedunke, deodoranter, cremer og endda økologisk slik kom igennem nåleøjet! Vi har måske selv spist en del af det, men der er også noget til salg.

Det har været en stor læringsproces om de forskellige certificeringer, der sikrer hele produktionen, fra de rå organiske materialer til indfarvninger uden skadelige kemikalier til social ansvarlighed og fair arbejdsforhold har ført til de mærker du nu ser i Be A Wear.

Vi vil ikke have farlige og skadelige kemikalier i vores tøj eller støtte unfair eller farlige arbejdsforhold. Derfor sørger vi altid for, at der er disse uafhængige trejdeparts-certificeringer og regulationer, som giver dig en garanti for det du køber hos os.

Teamet bag

En passioneret ejer og et dedikeret team arbejder på højtryk for at give dig en fantastisk oplevelse i vores fysiske såvel som vores online butik. Vi vil gerne vise dig, at økologisk og tøj med omtanke ikke behøver at være kedeligt eller dyrt.

Vores mission er, at give alle mulighed for at købe økologisk tøj produceret på under de bedst tænkelige forhold, som også er fedt og moderigtigt – og derudover er til priser, som de fleste kan være med på.

Modeindustrien er én af de mest forurenende industrier i verden. Vores vision er at være med til at ændre den traditionelle tøjindustri til det bedre.