× OPHØRSUDSALG - SPAR 50% PÅ ALT!

Ombytning og returnering

Sådan gør du

Hvis du ønsker at sende en eller flere varer retur til os, skal du sende dem tilbage senest 14 dage efter modtagelsen.

Vi behandler alle returvarer inden for 5 hverdage. Vi kan desværre ikke tilbyde fri returnering, men du er altid velkommen til at returnere eller bytte dine varer i vores fysiske butik uden meromkostning. Husk at varerne skal være i original emballage og med prismærket siddende på.

Retur med levering

1. I din pakke er der vedlagt en returlabel til samme transportør som din pakke er leveret med. Hvis du benytter denne label til at sende din ordre retur til os, fratrækker vi 50 kr. fra det beløb du skal have retur for din ordre. (gælder ikke Grønland, Færøerne og Island).
1.1 Du kan også sende pakken retur på egen hånd, bemærk alle returordre skal sendes MED OMDELING, vi afhenter ikke returpakker i pakkeshops eller posthuse. Brug ikke DAO til din retur - DAO leverer om natten hvor lageret er ubemandet. Adressen er: Be A Wear ApS, Nørrebrogade 5, 2200 København N


2. Alle returvarer tilbagebetales til det, ved bestilling, benyttede betalingsmiddel. Vil du ombytte til en ny størrelse/farve, kan du derfor lægge en ny bestilling på shoppen med det samme.

3. Når du sender en vare retur til os beder vi dig vedlægge retursedlen som lå i din pakke ved modtagelsen.

Retur - Personlig indlevering i butik
   Bemærk: Du får ikke en kvittering ved indlevering, denne kommer på mail få dage efter.

Hvis du ønsker og bytte til en anden vare kan du lægge en ny Click and Collect ordre på forhånd og afhente den på samme tid som du afleverer returordren eller du kan købe den nye vare i butikken. Webshoppen og butikken har separate betalingssystemer, så der kan desværre ikke ombyttes direkte eller refunderes kontant, når varen(e) er købt online.