Ombytning & retur

Vil du returnere en vare eller flere skal du gøre det senest 14 dage efter modtagelsen.

Vi behandler alle returvarer inden for 10 hverdage. Vi kan desværre ikke tilbyde fri returnering, men du er altid velkommen til at returnere eller bytte dine varer i vores fysiske butik uden meromkostning. Husk at varerne skal være i original emballage og med prismærket siddende på.

Følg denne vejledning

1. Du skal selv betale for din retur.
2. Alle returvarer tilbagebetales til det, ved bestilling, benyttede betalingsmiddel. Vil du ombytte til en ny størrelse/farve, kan du derfor lægge en ny bestilling på shoppen med det samme.
3. Når du sender en vare retur til os beder vi dig vedlægge retursedlen som lå i din pakke ved modtagelsen.
     Pakker som skal sendes retur skal sendes til:
     Be A wear
     Nørrebrogade 5
     2200 København N

Vi behandler alle returvarer inden for 10 hverdage efter modtagelsen af din ordre.

Ved delvis returnering af ordren, refunderer vi ikke fragtbeløbet. Ved returnering af en komplet ordre, får du beløbet for den billigst mulige fragtmetode refunderet (GLS pakkeshop – 39kr.) dvs. at hvis der har været en billigere mulighed end den du valgte, da du gennemførte ordren, er det beløbet vi refunderer.

Har du ikke modtaget en bekræftelse på mail herefter, kan du med fordel tjekke din spam/uønsket post eller kontakte os på info@beawear.dk


Personlig indlevering

Du er derudover meget velkommen til, at aflevere din pakke i vores fysiske butik på Nørrebrogade 5, 2200 København N.

Vores åbningstider er Mandag-fredag 10-18.00, Lørdag 10-17.00 og Søndag 12-17.00. Bemærk at du ikke får en kvittering ved indlevering, denne kommer på mail få dage efter.

Del denne side: