-

Vores leverandør

Melawear

Melawear

Hos Melawear er det meget vigtigt for os at skabe et godt arbejdsmiljø for alle. Det samme princip gælder altid i forbindelse med medarbejdere og samarbejdspartnere.

De sørger altid for, at alle får den ordentlige, og at alle behandles fair og ordentligt. Samtidig forfølger Melawear meget høje økologiske mål: De undlader blandt andet helt brugen af ​​konventionel bomuld og producerer dermed udelukkende økologisk og mere bæredygtigt.
Vores mål er at overtale konventionelle kunder til at skifte deres produktion til et økologisk og mere bæredygtig alternativ. Melawear har været frontløber og blandt andet været med til at overbevise en meget stor international gruppe om at deres koncept og valgte derfor at skifte deres konventionelle produktion ud med økologisk bomuld.

I Indien bidrager Melawear til at forbedre de lokale levevilkår med en Fairtrade- og GOTS-certificeret tekstilproduktion. Men de bidrager også til social bæredygtighed i Tyskland ved at benytte HiPsy gemeinnützige GmbH, der er ansvarlig for logistik. Siden 2003 har HiPsy gemeinnützige GmbH ansat mennesker med psykiske sygdomme i Buchholz nær Hamburg for at få dem til at deltage i det sociale liv gennem forskellige programmer, f.eks. Der er blandt også opsat et hold som håndterer Melawear’s pakning og emballering.

Alle Melawear-produkter afsendes via DHL Go Green, hvilket gør dem mere til et bedre alternativ end almindelig shipping. Ved at sponsorere klimabeskyttelsesprojekter opvejer Go Green emissionerne fra transport af produkterne.

Skunkfunk

Skunkfunk

More Than Fashion er et statement hos spanske Skunkfunk som vi kun kan være enige i!
Skunkfunk benytter udelukkende økologiske materialer, genbrugsmaterialer og genanvendte beklædningsgenstande dette er med til at, reducerer potentielt brugbart affald fra lossepladser og genanvender det i deres produktion

Polyesteren produceres udelukkende af plastflasker omdannes til varme, glatte og teksturerede jakker af høj kvalitet.

Deres nylon stammer fra fiskenet og bliver benyttet til at produceret slidstærke tasker og accessoires .

Et af de mange klima-bevidste tiltag som også har taget er at have en No-Air policy hvilket betyder at deres produkter ikke bliver fragtet i luften og derved spare klimaet for en masse unødvendig CO2

Knowledge Cotton Apparel

Knowledge Cotton Apparel

Anvender kun økologisk bomuld som er dyrket på marker uden brug af kemisk gødning eller pesticider.

Der er taget et aktivt valg om at man kun anvender naturgødning som kompost og husdyrgødning. Genetisk modificerede organismer (GMO'er) er forbudt i økologiske produkter og man har derfor valgt ikke at anvende det.

Knowledge Cotton Apparel køber det meste deres økologiske bomuld fra Tyrkiet og Indien. Bomulden fra Indien kommer fra det topmoderne økologiske bomulds- og Fairtrade-projekt kaldet Chetna Organic.

Samarbejdet  i Chetna er et netværk af forskellige mærker, som deler det samme mål om at skaffe fair økologisk bomuld til deres produktion. Målet er at forbedre vilkårene og udbyttet for småbønder ved at gøre deres landbrugssystemer mere bæredygtige og rentable.

Ved at bruge Fairtrade -certificeret økologisk bomuld sikrer Knowledge Cotton Apparel at landmændenes og deres familiers trivsel med ordentlige betalinger, rimelige og ordentlige arbejdsforhold.

PET er, en type plast, der stammer fra råolier, der benyttes til fremstilling af sodavandsflasker. Ved hjælp af genbrugte PET -flasker skaber Knowledge Cotton Apparel genanvendt PET -polyester. Kvaliteten af genanvendt polyester er lige så god som nyt polyester – materialet  er meget stærkt, hurtigtørrende og nemt at vaske og samtidig beholder sin form.
Neutral

Neutral

Med meget høje internationale bæredygtighedsstandarder, som dækker hele Neutral's forsyningskæden, er Neutral® forretning bygget op med de højeste sociale, etiske og miljømæssige kriterier som findes inden for tøjproduktion.

Neutral’s® produkter er udelukkende fremstillet af 100% økologisk bomuld som er  certificeret af GOTS.
I produktionen af GOTS-bomuld anvendes der kun biologisk gødning.
Ved at vælge GOTS-bomuld er du med til at skabe renere floder og grundvand og en natur som er mere beriget med biodiversitet derudover sikre du også at medarbejderne ikke udsættes for de samme giftige kemikalier som anvendes i konventionel produktion.
Dedicated

Dedicated

Dedicated er blevet bygget på et miljøbevidst koncept. Deres mål var og er fortsat at ændre en industri som er bygget på meget umenneskelige forhold og en industri som er fyld med brug af giftstoffer og unødvendig brug af Co2.
Med Dedicated’s Fairtrade-certificerede bomuld kunne de bedre støtte landmændene til at forbedre deres arbejds- og levevilkår.

Hver sæson samarbejder Dedicated med fotografer, illustratorer og dygtige kunstnere om at skabe de mest unikke samlinger. Noget, som bæredygtig som virkelig har manglet i den bæredygtige industri.